2008. november 16., vasárnap

Vasárnap a reptéren

Pár szóban annak aki kimaradt ebből a rövidke napból. Kb 12 re verődött össze a csapat, hogy az
oszladozó köd ellenére reppenjünk egy kicsit. A toronynak szólnom kellett, hogy a repcsik figyeljenek ránk is mert megkezdtük az "üzemet". Ahogyan telt múlt az idő hamarosan kezdett összejönni a társaság. A szerencsésebbek, és persze akik elsőnek érkeztek azok nagy élményben részesülhettek, mert az alacsony felhők miatt a csőrles oldási magassága a felhők felett volt. Gábor készített egy kis videjot is, ahol bekuksizhattok ti is milyen is lehetett. :)


Megérkezett régen nem látott Melján barátom is egyik tanulójával és persze jött a szokásos kemény mag is akik a hétvégék rendszeres pilótái. Mivel volt olyan jó Jani és kölcsön adta a vadzsi új APCO FUN For 2 tandem ernyőt, így én csak a tandemmel repkedtem. 2 új emberkét és a Bíró család egyik felet reptettem. (nagyon bejött nekem ez az új tandem, olyan érzésem van rajta mintha szóló ernyőn repülnék)

Mindenképpen meg kell említenem egy igen jelentős eseményt! Szabó Zsuzsi (lepke) ismét repült, és ha hiszitek ha nem, a csapat jelenleg egyetlen aktív nőci tagja rendesen jól csinálja a dolgokat. :))

Este egy rövid lebaszással zártam a napot (pakolás, hajtogatás....) de végezetül mindenki elégedetten ment haza, és ismét érdemes volt ezt az ajándék őszi napot a reptéren tölteni.

Ja és a tandem maradhatott nálam, így a héten délutánonként, szívesen várom a repülni vágyó utaskákat.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

˝Sziasztok! :)
Hát,jo volt repulni ujra az már tuti- :) :):):):):)